Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosionsrisk


Sveket mot oss
ännu påtagligt

Håller det i min
kupade hand

Ser om det
kan tillföra
oss någonting

Där finns bara ilska
och hat

Starka ord
ackompanjerade
av åskans muller

Rullande in mot land
i takt med känslornas
ökande intensitet

Snart smäller det




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-31 08:31



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Text med hög densitet och intensitet i tempot.
2019-10-31

  Nimbus VIP
Härlig rytm!
2019-10-31

  Kungskobran VIP
Hatets låga
är din plåga
se upp så den inte äter ihjäl
din sargade själ
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP