Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbilden



Stadens ljus
skymmer samma stjärnor
som på landet lyser

Kill your darlings för att lyckas
Låt dem vara för lyckan

I stadsbilden är människan stor
I stjärnbilden är hon
lika liten som alltid




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-31 11:02



Bookmark and Share


  wiria77
tänkvärda rader
2019-11-07

  Kungskobran VIP
Stor i orden
liten på jorden
passar bra in på din fina text
2019-10-31

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärt!
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor