Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 19 av Johannes av Patmos, en pastor från slutet av det första århundradet landsförvist för sin tro. Bild Google Text från 2015


Lammets bröllop.


Från tronen steg ett rop, en befallning:

- Lova Gud, alla ni hans tjänare,

alla ni som har respekt för honom, små och stora!


Och jag fick höra ljudet av väldiga körer,

ljudet av mäktiga vattenfall, ljudet av mullrande åska:


- Halleluja!

Herren regerar,

vår Gud, den suveräne allhärskaren!


Jubla fröjdas,

hylla honom!


Det är dags för Lammets bröllop;

hans brud har gjort sig redo.


Hon skänkes en brudklänning

av finaste, skinande vita linne,

linnetyget som är de heligas rättfärdighet.


Ängeln sa till mig:

- Skriv så här:

"Lyckliga de som är bjudna till Lammets bröllopsfest."

Och han tillade:

- Det är Guds sanna ord!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-31 13:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart!
2019-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Något att se fram emot...
2019-11-02

  Karina"Kia"
Vackert!
2019-11-01

  Niliboy
Ja, vi får nog lov att bedja även för alla brudar tjommar också!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP