Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapped

It seems
like I'm unable
to get away
Trapped in memories
Your shadow
will allways
follow my steps
Wherever I go
I feel the presence







Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-31 14:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minnen kan befria, men också snärja in en i långa tankeharanger.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP