Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en ankartross

Möjligtvis kan Leena och jag komma att lägga ytterligare några berättelser till de tidigare. Vi äger och skapar en gemensam berättelse som i sin tur består av flera

olika

berättelser

som är tvinnade

till en tross

där det ytterst är fäst ett ankare

 

det är så att

de tidigare berättelserna

var nödvändiga för vår

gemensamma berättelse

 

så stark

att den bär ett ankare att fästa

på de platser

 

där vi stannar

en stund    

 

Roger Karlsson

 

 

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-31 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson