Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotsar rosornas taggar

En parfymdoftande hemlighet.
Inte mer än gårdagens skal.
Viskar ödmjukt du korpens kvinnlighet.
Aldrig i dina drömmar tröstar som mina egna
demoner som fjäril ur sin bur sväva.
Önskar flamingon av hennes beundransvärda graciösa
fjäderdräkt ett stilfullt leende som den skönhet hon
bevarar i önskebrunn av is.
Någonstans i hennes universum seglar främlingen
in i sin egna famn och där får ingen rädsla plats.
Den främling som en gång var hon själv.
Ömhetens framgång. Ett klirr i cocktailglas. Att skåla
för kärleken till livet, som att förevigas i sagostunden
där våra liv sammanflätas och sammetslent vemod i lodjurets
stillhet. I ett ögonblick av oss själva. Ett eko av kärlek vi njuter av varandra.
En vindpust drar förbi.
En parfymdoftande hemlighet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-10-31 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP