Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tre år




Polisen
var här utanför


Det var en svensk
dom grep




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-31 22:08



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
En genomlysning av verkligheten.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg