Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon



Ögonen
dina.

Står på Hamngatan i City

Och jag ser dina ögon

så glasklara




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-31 22:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Var det egentligen inte
- Birger Jarlsgatan
i Stockholm
då den gången
förr så länge sedan?
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg