Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blek


Jag såg en stjärna
tändas
i kväll

det kändes som en tröst




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-31 22:58



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tröst kommer i så många skilda skepnader. Denna andas trygghet.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg