Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därav detta


Därav detta

Folk bor i olika städer och heter olika namn. Själv bor jag i samma stad och mot alla utom mig är jag alltid sann. Sanningen är relativ och sanningens tillskyndare är ofta vita lögnare som försörjer sig som drömmare.

En dröm är gratis men att leva kostar. Ett liv till priset av sanningsenlighet som standard är ett pris jag aldrig kan betala. Jag har verkligen försökt men på vägen blev jag kölhalad och baktalad.

Folk bor kvar i samma stad och byter aldrig ens namn för att dom älskar sig själva. Jag kan inte namnet på någon stad och har aldrig älskat inåt.
Att älska är kanske relativt men alltid intuitivt.
Älskvärd är inte ens ett ord utan en smitta eller som bäst en parasit.

Om älskvärd är ett ord bör det aldrig brukas. Om min stad ska bli mitt hem vill jag att det ska kännas som det brukar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-10-31 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje