Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

 

Ett lustigt spel
en galen pjäs
manus av Gud
regi av Djävulen

ökänd dramaturgi
smärtsam prolog
ävenså dialog
tillika epilog

färglös huvudroll
gråa statister
tondöva musikanter
ordblind sufflör

sågad längs fotknölarna
av en enig kritikerkår
passa på att se
gyckelspelet

LIVETS FLÖDE ©

Kommer snart till en teater nära dig, väldigt, väldigt nära dig, ty scenen är din och har redan börjat. 

VÄLKOMMEN.

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-01 17:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter som demon-regissören Ingmar Bergman.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP