Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Att skriva utifrån/inifrån.

Tänk att skriva utifrån sin artist?
Eller skriva utifrån sig själv?
Agenter är inte spioner, de företräder artister.
Eller Litterära författare.

Vem företräder vem?
Vem vill du helst vara?
Vem skriver du utifrån?
När du skriver din bok.




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-01 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim