Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lånat bild från Pixabay


I detta paradis

I detta paradis befinner jag mig i när jag drömmer ,

och vattnet från ekan tömmer.

Slår mig ner på bänken och landar med ett "bong" ,

här kan jag sitta natten lång.

Tankarna flyger åt alla håll,

som om jag studsar en boll.

Ron inom mig får mig att leva på nytt ,

precis som jag ömsat mitt skinn och flytt.

Härliga underbara natur och grönska ,

vad kan jag mer önska!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-01 09:13



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Så fint & rofyllt <3
2022-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, naturen betyder så mycket, både för kropp och själ...fint skrivet...
2019-11-02

  ULJO
Så underbart skaldat
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP