Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltro

Du kunde ju bara ha frågat

och jag hade
i trans målat
all djävla skit
som kommer ske
I din fagra hjässa
Nu när livet
Vänts

Upp
&
Ner

Men just det ja,
det var ju det där
med

SJÄLV-
INSIKT

 




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-01 11:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2019-11-01

  överlevaren VIP
Starka ord om att hitta balans och trygghet... tänker jag!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP