Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till dig mitt löjtnadshjärta

När livet slutade leva.
Slängkyss bortkastad som
utfyllnad av frigolit.
Melodiöst vingklippta andetag.
Vem är du bakom de masker av kaktusblod?
Att ensam vandra på svarta massage stenar.
Raggarbrud med brudbukett av eldsflammor söker
sig mot slocknande stjärnhimmel.
Varför idissla sorg med bittersmak när förälskelse i din blick av havet där delfiner älskar.
Pärlemorugglan min hemlighet bevarar i sin fjäderdräkt sammetslen.
Gryningens vattenfall. Skymningens stränder. Nattens norrsken.
Berusad begagnad lite nött, mina känslor drömmer sig bort där verkligheten mig ej längre når.
Sträck på dig min musa. Där gråten aldrig gråtit. Näktergalens sång i tukanernas
famn vilar vänligheten i mitt egna paradis av löjtnadshjärta. När livet föddes och jag lever. Igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-01 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP