Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriker på din pappa

Kvällar
Nätter
Dagar
Stunder
Då du inte vetat
Vem du kommer att möta
Han är nykter nu
Du bollar tillbaka
Ångesten
Där den hör hemma
Du skriker på din pappa




Fri vers av Lehva VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-01 17:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
När spriten blir den värsta älskarinnan....fy fan ! Va bra !
2020-09-03

  Anya VIP
Starkt om att se ett barns frustrationer och lidande....tänker jag.
2019-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Naken ångest ur barnamun, som känns i varje nerv. Starkt av barnet. Önskar att jag skulle vågat.
2019-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av texten, skönt att barnet försöker befria sig från tyngden pappan lag på hennes/hans axlar!
2019-11-02

    Lena Staaf VIP
Din dikt som ett knytnävsslag i magen. Barnets ångest. Fint gestaltat.
2019-11-02

  Annie b'larsson VIP
Den skada vuxna alkoholister gör mot sina barn, det finns inga ord för det.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP