Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doris

I ett stjärnglittrande evigt mörkers djup
ett obetydligt stoft med självspillt megalomani-liv svävar vilset

..Aniara...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-01 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik