Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han som sparkade på mig när jag redan låg ner

kollar fortfarande din instagram ibland

måste se om du fortfarande är lika olycklig som du var när jag lämnade dig

undrar om de sorgsna sångerna eller dom ledsna quotsen handlar om mig,
eller om dom handlar om hon som var efter

bestämmer att dom handlar om mig

tycker om att se dig olycklig




Fri vers av elvira.V
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-02 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira.V