Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om hösten vill jag gå i ide. Se gärna utställningen Natur och väsen.


Tillåt

Flyt, vila

följ med, samlas

som ett gult höstlöv med andra 

i ett mörkblått vatten

acceptera

var förgänglig

bli fri.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-02 11:39



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Gav ett lugn att läsa detta!
2019-11-02

  Jan Widströmer VIP
Just sett i strömmen flytande gula höstlöv, precis så här. Här också väl sagt som personligt förhållningssätt och önskan.
2019-11-02

  Roger VIP
Vackert!!
2019-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Förgängliga är vi - d v s våra stofthyddor - vare sig vi vill det eller ej.
Anden i människan är evig.
Det finns två ställen den kan tillbringa evigheten på.
Valet är vårt.

2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP