Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordförråd



Samlar tecken

Använder
dem inte

Låter vila

Vilar sällan
eller aldrig
själv

Kanske
en dag

När
symbolerna
låtit sig
formas

Till
någonting
som går att
förstå

Ska lugnet
äntligen
infinna sig









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lugnet kommer när man tagit emot Guds Ord i sitt hjärta och låtit det utföra sitt uppdrag.
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP