Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pl

nfomarkeringens eviga cirklar köper hus för vart vi slåss utan överlevare
mitt hjärta det var molnens tysta värld vart det än är med nasus på andra sidan

bubblande dräktiga kemikaliska främling
jag har begrundat




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-26 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams