Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff. Intressant tankegång.


Tid till spillo. Tid FÖR spillo!

Vad händer när tiden stannar?
Har tiden stannat någon gång i historien?









Vad hände när sommar och vintertid inte existerade? Bara en fråga, som kanske inte har med det här att göra. Men kanske en utgångspunkt.

Och något handlande.





Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-11-02 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim