Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre att inget veta

Jag vill ringa dig

Men,
det skulle
på ett alltför
brutalt
och
destruktivt sätt
krossa en illusion

som bakom
mitt pannben

Pågår

Därför låter jag
makten
förbli
Hos mig




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP