Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min styrka

Jag har en positiv energi

Du sög den ur mig gång på gång

Din negativa energi

Öste du över mig gång på gång

Min starka personlighet

Blev ett hot för dig

Då trampade du sakta ner mig

En dag fick jag nog

Jag tog min positiva energi min styrka mitt mod

Reste mitt böjda huvud

Sträckte på mig

Gick ut

Ut ur ditt liv

In i min frihet

Mitt liv min styrka




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 21:11



Bookmark and Share


  Pilträd
Go girl!
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni