Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov

Du sover
Med en främling i dina armar
Jag sover
I armarna hos en främling




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-03 02:18



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
En dikt som skapar inre bilder! Bra skrivet!
2019-11-06

  Björn Solum
Du är sannerligen en mästare i att väva en historia i rummet mellan raderna. Fantastiska texter du får till.
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Angeline