Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tv-n.

Tv-tablån visar ingenting av det som pågår.
Men tydligt är, att Något pågår.




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-11-03 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim