Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i ett rum med människor.

Jag står där ensam.
Fast jag har vänner runtomkring mig.
Några har jag känt längre, än andra.
Andra har jag känt länge.

Men på nätet är alla ensamma.
Om inte nu, så sedan.




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-03 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim