Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksgivare.


Kärlek bär också till himlen

Dunkla nätter
ljusa dagar
passerar

revy

vi ger
och

vi får

men

det kommer en dag
när all kärlek
vi gett
blir
den enda kärlek

vi får.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-03 13:08



Bookmark and Share


  ULJO
Det är väl kärleken som bär till himlen. Ödmjukheten, respekten omhändertagandet.
2019-11-06

  Livet1 VIP
Då gäller det att vi gett tillräckligt.
2019-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Endast tron på Jesu kärlek och Hans fullbordade försoningsverk bär till himlen.
Det handlar inte om vad vi presterat.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP