Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Make America Great Again"

ni säger
"let's make America great again"

jag har ett förslag -
hur vore det i så fall
att ge landet tillbaka åt indianerna?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-03 14:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Aboriginerna vill nog ha Australien tillbaka, it's paybacktime
2019-11-04

  Kungskobran VIP
Då borde vi ge Norrland tillbaka samerna
2019-11-04

  Solstrale VIP
PERFEKT TANKE! vore nått att sträva efter! bra där!
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP