Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har funnit min frist


trist


när upploppen kom från framtiden
smälte jag min ridå i stora sked

du står kvar i mitten stark och ensam
du börjar bli konspiratorist

allt du tillåts uppleva är cirkeln
för att spiralen är så bred

och jag vill för all del ej va missunnsam
men, du vet, jag måste göra min twist






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd