Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL-ABDALLAH


SKEENDEN

Dalis tid rann

Urtavlorna smälte

Larsons skog brann

Ingen blev en hjälte

Ishackan kom

in i Trotskijs skalle

Wahlbeck kör hårt:

"Judehat für alle!"

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2019-11-03 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP