Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på

Jag är så trött på att vara kryptisk,
det är bara i sagornas värld jag kan vara mig själv.
Gömd bakom ord som sällan är raka.
Lager på lager av ord som berättar allt,
och ingenting.

Jag är så trött på att rimma,
men det känns inte lika privat.
Vad rimmar på privat? Jag har redan svaret,
men det är något jag tänker undvika.

Jag bär på rädslor och krossade drömmar.
Sätt dig ner, orkar du höra?
Vad ska du säga, vad ska du göra?
Fan, jag gjorde det igen, rimmen är som en drog.
Deep talk in the dark,
du vet sådär hemligt, låt ingen annan höra.
Allt som kan förgöra.
Dig.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-03 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar att rimma, vara kryptisk och ta ut svängarna.
Står folk inte ut med det så är det bara en bonus.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords