Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkan


Att fem månader efter alla 

chockerade händelser leva 

som om ingenting betyder 

någonting. Som om sorg, 

samvete, tillit och närhet 

var helt bortblåst. 

Pang. Allt tillbaka. 

syftet: att vara högkänslig och 

dessutom uppleva det starkaste 

i livet tar kål på kåldolmar som jag. 

att dessutom vara tvungen att skapa 

meningar kring härvan. 

 

Det är bra tur att jag är jag. 

att sockervadd finns att stoppa i 

öronen att det finns andra kvinnor 

på den här planeten. Lugna snälla 

milda. Helt enkelt av ett annat slag. 

Att humorn existerar varje dag. 
att en liten räka drar i mina tår. 

Det är bra tur att jag är jag. 
För utan jaget hade slaget 

varit över. Dag efter dag. 

Det är allt bra tur att solens strålar

existerar. Barn. Att plikter finns att 

lärdomar på allvar lär oss något. Tid 

och rum för människor likt jag. 

Vi tänkare som kräver känner komplicerar

 

Får orgasmer av att tänka på hur ett särskilt 

ljus föll i ett särskilt rum för evigheter sen. 

dess syrsor dina långa fingrar. Ditt ansikte 

uppifrån. Likt en flicka. Skakade mig då

och än var tvungen är tvungen vända mig. 

ändra mig. Förlåt. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-11-03 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP