Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Låt mig gå, O Herre, din famn att möta,
med mod, och glädjens frid.
Låt mig få, O Herre, ditt namn utstöta,
för blod, och evig tid.

Låt den ton få ljuda som skänker tröst,
låt den svagaste bli stark.
Från den tron, som bjuda en enkel röst,
skänkes kraft och säker mark.

I var tid, låt lysa din andes ljus,
ta emot, och låt Det ske,
som slutar din strid, och sluter dit hus,
till bot, och med klarsyn se.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP