Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Regn. Av Gunwale. Från 3/11 2019.


Kritik på en text (2229) rara ord



Det sin lust väl rymmer,
att skriva var morgon tills det skymmer,

skapande hjärtat sitt har lust,
detta och arbetet i sig självt just,

kanske att även upplevelsen inspirerar,
likt om i värme kroppen stimulerar...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2021-10-13 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP