Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furorna


De genomlysta
tallarna

Högt däruppe
på mossiga
bergets kam

En sinnebild
av skönhet
och styrka




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-04 08:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Det brinner i martallens topp
Här dansar Calle Schewen
Med Roslagens ros
Han dansar till solen går opp
2019-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja! Absolut!
Jag är nästan en furie när det gäller furor.
Fantastiska träd.
Här i Sätra, Gävle där vi bor finns det åtskilliga högresta.
Men jag gillar även martallar.

2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP