Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelsen


Vi tror på Tomten - under julen allsmäktig - och alla julklappars skapare.
Vi tror ock på SMHI. Lika säkra i sina prognoser som våra nationalekonomer.
Tomten - nederstigen till dödsriket varje juldag – på nästkommande julafton återuppstånden för att glädja barn och gamla.
Vi tror ock att vi har snälla barn till skillnad från grannen. Båda krävande paket av senaste modet och fräckaste märket.




Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-04 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar