Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg

Blekna fingertoppar
Rör försiktigt vid din sida
Jag hoppas du känner dig mer trygg med mig
Än vad jag känner mig med dig




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-04 18:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad och längtan!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Angeline