Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn av lust


Får jag sade han allvarligt. 

 

mitt svar. Månader av dagar utan 

någon sorg av annan man. 

Nätter där stjärnor uppstod i mitt 

tak. Händer flätade mot livets mitt

dess slut. 

De tilltufsade livets brott. Jag ditt 

enda. De två. 


ofattbara lust. Du som tar mig innerligt 

så fötter glöder som nu i tanken på 

 

hur vågar flickan vara lust hur möjligt 

 

ren skär 

av dig. Du Åland. Dess brutna hav likt 

skorv i hjärta flimmer brus 

Min kropp som skars av mig 

dess delar saknade 

du tid som enbart skalar av mig uti

nakenhet och glöd 

 

Ta och fyll fyll min kropp av längtan 

skär av mitt tvivel likt besatt fläk min

längtan genom tidens timmer mognaden

 

dess frukt är vår 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-11-04 22:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Är du sinnlig eller är du sinnlig !!!!!!!!!! Det bubblar och rinner över.....
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP