Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far?

Ögat vidöppet. Månsken, - i min hand.
Fyllt av dess lärorika värld, är jag, - precis som, du? fängslad.
Fälla en tår? BRY DIG!
Inte ens tusen, och åter, - tusen,! hjärtan kan hålla dig på stadig mark, - av det du tror, ska hålla dig högt.




Fri vers (Fri form) av Mountainbranch
Läst 263 gånger
Publicerad 2019-11-04 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mountainbranch