Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malström

den tröstlösa
virvel du
anammar
och kallar liv

för dig med
cykloners styrka
går dock alltid
förbi mina uthus

din kärlek
växer så vilt
i en igenvuxen
trädgård

jag gick
igenom och
tog mig
knappt förbi

ge mig amnesi
amnesi
amnesi
amnesi

surra fast mig
vid masten igen
det är varga-
månader

när skuggorna
är som längst




Fri vers av Petter Miller
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-11-05 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller