Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sas hon fick vingar

min älskling
är försvunnen
inte ett spår
jag brukade kunna följa

men hon
fick vingar
och flög
iväg från mina

vintermarker
ner mot
sol och värme

min älskling
är försvunnen
och jag
som längtar

det sas hon fick
vingar.




Fri vers av Petter Miller
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-05 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller