Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsynta idealister

Huvudet dunkar existentiellt
av frågor om varför
Alla morgnar börjar med dagg
hur spännande tillvaron hade varit
om luften smakade och solen nynnade
anledningar till varför jag bör vakna nästa dag

detta vandrande har sin förklaring
i sköra gymnasiebetyg
det hade jag också förr
nu öppnar ögonen automatiskt varje dag
365 möjligheter att hitta en betydelse

ärlighet varar längst
den dör med mig

Det finns ingen andemening
egoistiska ändamål
har tagit över tronen

Det gör mig ingenting

jag existerar för att låta huvudet
dunka själviskt

jag undrar om månen återigen
fick träffa sin älskade




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-05 09:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
som en reinkarnation utav mångudinnan Diana, ekar själviskheten i djup brunn

må du så få va
det är ditt ideal
2019-12-26

  charlotte VIP
jag vill också vakna en solig dagg-morgo! jag tycker om den
2019-11-05

    Claire Fransson
Du skriver om att din huvud dunkar själviskt ...och resultaten blev dina vackra verser som du delade med oss. Jättegeneröst :) Tack!
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna