Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett dig i andra!

Vinden förmedlar känslan av dig

Som en svag doft av vår äng och solig sommar

 

Jag har sett dig i andra

Dina färger och former lockar

 

När jag är kvar i nuet och karman

Allt som format mig i kärlek, då förnimmer jag dig

 

Vi finner varandra åter

Sekler och decennier har kommit och gått

 

Allt är för att  förbereda oss

Snart blir vi åter som ett igen

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-01

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-11-05 09:51



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Givande i tanke och känsla
2019-11-18

  Angel of love
Varmt och vackert.
2019-11-10

  Rise Little One
Vackra och kärleksfulla tankar !
2019-11-10

  lila fjäderblomman VIP
Att möta en själsfrände i kärlek är stort - vackert!
2019-11-08

  Karina"Kia"
Underbar längtan och förväntan = sann kärlek!
2019-11-07

  Fem hjärtan VIP
Underbart längtansfylld och hoppingivande poesi
2019-11-06

  Anya VIP
Här tycker jag du lyckas riktigt bra. Varm kärleksbeskrivning.
2019-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om längtan efter att återförenas!
2019-11-06

  Alysse VIP
Vackra rader fyllda av längtan
2019-11-05

  StinaJ VIP
Gammal kärlek rostar aldrig, så tänker jag när jag läser denna text.
2019-11-05

    ej medlem längre
Så vackert om längtan efter någon dit själen hittar hem!
2019-11-05

  ULJO
Fint skaldat
2019-11-05

  Solstrale VIP
Fint!
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin