Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden gör streck

tiden är så ful maria

den krymper

den äter sig mätt

den stjäl.


tiden gör streck på dina armar

så att smärtan kan rinna ut

och göra dig genomskinlig


tiden rör sig tyngdlöst

genom dig

bort




Fri vers av Åstrand
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-05 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åstrand