Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett tåg, men ett verk istället.

Mitt verk är klart.
Ser det på avstånd.




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-05 13:59



Bookmark and Share


  axveronika
Koncist
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim