Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråkslimerick


Stackars liten tuva

Små tuvor, kanske i Madras
har lång tid nu stjälpt stora lass
de som föll är ofta döde
så tuvor ångra nog sitt öde
och tycka att ordspråket är kass.




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-05 15:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-11-06

  lodjuret/seglare VIP
Sliten luva stjäl per stor tass, katten så de lurar o står på pass, människan söker leda och ha kontroll, en del katter leka med boll, klä sig tåligt på kort i stass...
2019-11-05

    Sefarge VIP
Såg en gång en liten
Tuva men hon låg i
en barnvagn och
Jollrade så lätt
;)

2019-11-05

  axveronika
his ganska kul
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick