Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predatorer

 

Inte skoj ha vildaste
svinet inpå knutarna,
möter hellre en varg

käften kan enkelt bli 
till ett dödande vapen,
möter hellre en björn

rusar på i 30 kilometer
jag dock bara i hälften,
möter hellre ett lodjur

så får jag syn på min
exfru jag garanterar,
möter hellre ett vildsvin

 

  




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-05 23:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det törs jag inte tänka på men ingen kommer ihåg en fegis he
2019-11-06

  Öknens Ros VIP
Ord och inga visor, men vad säger e xfrun?
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP