Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsinkomst

idag är dagen
när förra årets inkomster publiceras på nätet

jag söker på mig själv och undrar
varför jag inte hittas på den sajten?

mina inkomster är troligen så obetydliga
att jag "flyger under radarn" så att säga

medelinkomsten för författare i Finland
lär ( enligt Sofi Oksanen) vara 2.000 euro - per år

men jag har så jag klarar mig
och jag kan värdesätta andra saker i livet än en hög inkomst




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-05 18:55



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
"flyger under radarn" - LOL
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP