Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Söker närhet,
ett botemedel för min tomhet.
Letar efter någon som vet
hur det är att leva livet
bortglömd i avskildhet.
Hur man längtar i hopplöshet
efter kärleksfull intimitet.
Så låt vår gemensamma ensamhet
förvandlas till tvåsamhet.
Ensamma tillsammans
förför vi varandra.
Den lilla dödens dans
lämnar oss i trans.
Tänk om denna romans
tog oss någonstans
Där kärleken fanns.
Guldring i glans,
en symbol för vår allians.
Likt kometen och dess svans
färdas vi genom livet i balans.




Övriga genrer av Mauri Waris
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-05 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri Waris
Mauri Waris